FamousGrey Digital groeit verder met 4 sterke digital profielen

FamousGrey Digital groeit verder met 4 sterke digital profielen

FamousGrey Digital, het digitale expertisecentrum van FamousGrey, blijft groeien. Na tal van succesvolle digitale campagnes voor klanten als VolvoVisit.Brussels en Bite Back, blijven de projecten toestromen. Daarom breidt het team uit met vier nieuwe mensen: Sacha Lempereur als Creative Designer, Sara De Vocht als Social Media Manager en Digital Copywriter, Florian Hoffreumon als Digital Account en tot slot start ook Wies Dickens in augustus als Junior Digital Strateeg en UX-Designer.

Stuk voor stuk sterke profielen die de creatieve digitale campagnes van FamousGrey extra kracht kunnen geven, maar ook zelf projecten van A tot Z kunnen ontwikkelen, opvolgen en monitoren om zo tot een optimaal en efficiënt resultaat te komen.

Sacha is een creatief designer in hart en nieren. Alles wat hij doet en maakt ademt esthetiek uit. Dankzij zijn ervaring bij onder andere Digitas Belgium, Tapptic & Evo Group feat 1md hebben UI design, video en graphic design geen enkel geheim meer voor hem.

Sara weet op haar beurt als geen ander hoe je een copy pakkend en activerend schrijft. Ze leerde de kneepjes van het vak bij het online nieuwsplatform Newsmonkey waar ze instond voor de social media content.

Wies liep in het voorjaar van 2019 enkele maanden stage bij het team van FamousGrey Digital en kreeg de smaak te pakken. Hij vervoegt het team met zijn UX skills vanaf augustus.

Florian heeft de eer om als Digital Account al deze digitale talenten te stroomlijnen en te coördineren. Iets wat hij in het verleden ook al deed bij onder andere Digitas en Havas.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden