Visit.brussels en FamousGrey ontdekken Brussel samen met locals dankzij de eerste gratis real-time city guide

Visit.brussels en FamousGrey ontdekken Brussel samen met locals dankzij de eerste gratis real-time city guide

visit.brussels en FamousGrey slaan de handen in elkaar om toeristen een vernieuwend, lokaal en authentiek Brussel te laten ontdekken. De Europese hoofdstad heeft zo veel meer te bieden dan Manneken Pis, de grote markt en het Atomium. Cafés, restaurants, parken, modeboetieks, … er zijn wel honderden adressen die de moeite waard zijn, maar enkel bij de échte Brusseleir bekend zijn. Laat u deze zomer gidsen door de Brusselaars met Now.brussels, de eerste toeristische gids die de lokale Brusselaars in real-time voor u bijwerken.

Now.brussels, volledig ontwikkeld door FamousGrey, is een innovatieve mobiele website die ervoor zorgt dat toeristen er zeker van zijn dat ze op het juiste moment op de juiste plaats zijn in Brussel. De gids stelt in real time lijsten op met de beste hotspots van de stad aangepast aan het uur, het weer en vooral, de populariteit volgens de Brusselaars. Welke bars vinden locals het gezelligst? Waar kan je tot in de vroege uurtjes feesten? Welke evenementen zijn niet te missen?

Intelligent algoritme & data

De mobiele site beschikt over een intelligent algoritme en data van de operator Proximus, die het mogelijk maken om op strikt anonieme wijze de geolocatie van de Brusselaars in real time te volgen. Vervolgens lichten kleurenzones op en afhankelijk van hun grootte en intensiteit, kunnen toeristen afleiden waar de lokale Brusselaars vertoeven.

Het klassement van de hotspots in de stad wordt continu bijgewerkt. Een nieuwe manier voor bezoekers om Brussel echt te beleven en zich te laten inspireren en gidsen door de lokale bevolking.

Laat u deze zomer gidsen door de Brusselaars

Voor deze nieuwe tool ontwikkelde FamousGrey een affichage- en social mediacampagne. Met de slogan ‘Laat u deze zomer gidsen door de Brusselaars’, doelt de campagne voornamelijk op Franse en Spaanse bezoekers, omdat zij van alle Europeanen de Belgische hoofdstad het meeste appreciëren als bestemming. De campagne wordt ook ondersteund door een influenceractivatie, ontwikkeld door Famous Relations.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden