FamousGrey en Volvo configureren auto’s via Facebook

FamousGrey prikkelt met haar nieuwe comment configurator voor de Volvo V60 Cross Countr​y feilloos de nieuwsgierigheid van de millennial. De consument wordt aan de hand van één simpele comment op een Facebookpost begeleid in het configuratieproces van de wagen. De gebruiker krijgt onmiddellijk zicht op het customized eindproduct, zonder ingewikkelde configuratieprocessen te moeten doorstaan.

Een campagnevideo op Facebook introduceert de Volvo V60 Cross Country, maar er is meer. Aan de videopost is een ingenieus bot-systeem gekoppeld. Die creëert een configuratie op basis van elke reactie op de video. Zo ziet de consument snel hoe de wagen er zal uitzien, aangepast aan zijn of haar voorkeuren en dit op een persoonlijke manier. Eens de configuratie verschijnt, stelt de bot extra opties voor waarop de consument opnieuw kan reageren. Uiteindelijk kan de geïnteresseerde zijn of haar configuratie via een persoonlijke link zelf afwerken op de website van Volvo. Op die manier ontvangt de consument geleidelijk aan gerichte informatie over de mogelijkheden van de Volvo V60 Cross Country.

De online campagne startte op 21 maart 2019.
 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden