FAMOUS lanceert SNOW voor KPN Group Belgium

Donderdag 7 februari 2013 — FAMOUS mocht na een pitch midden 2012 de lancering van SNOW voorbereiden voor KPN Group Belgium/BASE. ‘SNOW’ is het nieuwe merk waarmee KPN/BASE vanaf vandaag het strafste aanbod lanceert voor digitale TV, internet en vaste telefonie. Famous zorgde voor expertise en support in diverse domeinen.

 

An Van Den Cruyce, Account Director bij FAMOUS: Met de lancering van SNOW kregen we bij FAMOUS de kans al onze skills boven te halen en ons zo te profileren als een multidisciplinair agentschap dat over mediagrenzen heen werkt. Heel verrijkend, dus. We stonden niet enkel in voor de reclamecampagne, maar waren ook verantwoordelijk voor de huisstijl van SNOW, de website, de commerciële communicatie (zowel voor customer service als POS), de PR-aanpak, social media, het ontwerp van de TV-navigatiemenu’s, … en ga zo maar door! Ik denk dat zowat iedereen bij FAMOUS betrokken is geweest bij de lancering van SNOW. Echt teamwerk dus !»  

Verder op deze pagina vindt u volgende materialen terug

- de SNOW TV-spots
- de SNOW advertenties
- het Youtube-filmpje nav de sneeuwmannen die op 6 februari 2013 voor de deur van Telenet, Belgacom en VOO werden geplaatst. Meer informatie over deze stunt leest u door te klikken op deze link

   

 

TV-spot SNOW - De hond

TV-spot SNOW - Het orkest

TV-spot SNOW - De zeemeermin

Launch SNOW @ Telenet and Belgacom

Advertentie 3 - VOO FR
Advertentie 2 - Telenet