FAMOUS lanceert SNOW voor KPN Group Belgium

FAMOUS mocht na een pitch midden 2012 de lancering van SNOW voorbereiden voor KPN Group Belgium/BASE. ‘SNOW’ is het nieuwe merk waarmee KPN/BASE vanaf vandaag het strafste aanbod lanceert voor digitale TV, internet en vaste telefonie. Famous zorgde voor expertise en support in diverse domeinen.

 

An Van Den Cruyce, Account Director bij FAMOUS: Met de lancering van SNOW kregen we bij FAMOUS de kans al onze skills boven te halen en ons zo te profileren als een multidisciplinair agentschap dat over mediagrenzen heen werkt. Heel verrijkend, dus. We stonden niet enkel in voor de reclamecampagne, maar waren ook verantwoordelijk voor de huisstijl van SNOW, de website, de commerciële communicatie (zowel voor customer service als POS), de PR-aanpak, social media, het ontwerp van de TV-navigatiemenu’s, … en ga zo maar door! Ik denk dat zowat iedereen bij FAMOUS betrokken is geweest bij de lancering van SNOW. Echt teamwerk dus !»  

Verder op deze pagina vindt u volgende materialen terug

- de SNOW TV-spots
- de SNOW advertenties
- het Youtube-filmpje nav de sneeuwmannen die op 6 februari 2013 voor de deur van Telenet, Belgacom en VOO werden geplaatst. Meer informatie over deze stunt leest u door te klikken op deze link

   

 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden