Honderden sneeuwmannetjes roepen om SNOW voor hoofdkantoren Telenet, Belgacom en VOO

‘We want SNOW!, All You Need is SNOW, We love SNOW…’

De werknemers van Belgacom, Telenet en VOO kregen gisteren een persoonlijke verwelkoming. Voor de ingang van hun bedrijf stonden honderden sneeuwmannetjes hen op te wachten met omhoog gestoken bordjes waarop slogans te lezen waren zoals ‘We want SNOW’, ‘All you need is SNOW’, ‘SNOW is coming’, enzovoort. Met deze sympathieke guerrilla actie maakte KPN Group Belgium zijn nieuwe merk SNOW bekend aan de drie grootste Belgische aanbieders van digitale televisie, internet en vaste telefonie. 

 

Vanaf donderdag 7 februari 2013 neemt KPN Group Belgium met SNOW haar rol op van challenger op de markt van digitale televisie, internet en vaste telefonie.

Met SNOW biedt KPN Group Belgium een transparante productformule en concurrentiële prijs die klanten de kans geeft om te betalen voor wat ze zelf echt willen, in plaats van te betalen voor een aanbod waar veel consumenten amper gebruik van maken.

SNOW is beschikbaar vanaf 7 februari via www.snow.be, de BASE shops en de ALLO telecomwinkels.

Foto’s, filmpjes en reacties van de SNOW-mannen invasie worden de volgende dagen gepost op www.facebook.com/SNOWbelgium.

 

Digitale tv

Basiscollectie NL; 32 populaire zenders, ook in  HD.

Basiscollectie FR; 33 populaire zenders, ook in  HD

39€ / maand*

Internet

Downloadsnelheid tot 30Mbps, upload tot 2,5 Mbps, onbeperkt downladvolume.

Vaste telefoon

Onbeperkt bellen naar vaste nummers in België in het weekend en op weekdagen van 17u tot 8u.

 

*bij deze prijs komen er geen bijkomende kabel- of telefoonabonnement kosten.

Lanceringsaanbod van 99 euro ipv 199 euro voor eenmalige kost voor installatie, gebruik van modem en SNOWbox(decoder) 

Meer info over SNOW:
www.snow.be - klantendienst: 0800 7 11 11

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden