‘Zesvoeters’-campagne van FamousGrey en AG Insurance liet niemand onbewogen

‘Zesvoeters’-campagne van FamousGrey en AG Insurance liet niemand onbewogen

AG Insurance is de supporter van jouw leven. Met hun programma “Move by AG” willen ze mensen inspireren om voluit te leven en meer te bewegen. Daarom lanceerden ze samen met FamousGrey de Zesvoeters-campagne, een van de meest succesvolle content marketing campagnes op sociale media die AG Insurance al neerzette, bestaande uit vier video’s die het verhaal brengen van vier vrijwilligers, hun reden om meer te bewegen en hun bezoekjes aan het dierenasiel.

In de portretten volgden we Jasmien (28), Roland (85), Nadine (67) en Aurore (34). Elk hebben ze hun eigen motivatie en verhaal. Jasmien ziet de me-time met de hond Flo als haar sport. Roland, gepensioneerde leerkracht Frans, wil graag actief blijven en kan het niet laten om zijn hond als zijn leerling te behandelen. Nadine blijft in vorm dankzij haar wandelingen met Ishka. En Aurore komt helemaal tot rust tijdens de uitstapjes met haar hond uit het asiel. 

Story image

Succes op social media

Zesvoeters is een zeer succesvolle content marketing campagne van AG op sociale media geweest, zowel op vlak van aantal completed videoviews, interacties, comments, en shares. Daarnaast bezochten ook 13 500 mensen de website van AG Insurance dankzij de video’s.

De campagne bevestigt de merkbelofte “Supporter van jouw leven” en de onlangs gelanceerde strategie “Move by AG”, een activatieprogramma dat mensen wil inspireren om meer te bewegen. Want bewegen is goed voor lichaam en geest.

 “Wat wij onmiddellijk krachtig vonden bij het idee van de Zesvoeters, was dat het origineel was en betekenisvol voor ons merk. Het was een evidentie. Als verzekeraar willen we de mensen aanmoedigen om meer te bewegen. Door het engagement van de vrijwilligers in de hondenasielen te benadrukken, hebben we ook onze menselijke dimensie en onze belofte “Supporter van jouw leven” tot leven gebracht,” klinkt het enthousiast bij Christine Jean, Head of Branding, Marketing en Media bij AG Insurance. 

De video’s waren in september te zien op Facebook en Instagram en werden geproduceerd door Landvogel en FamousGrey Productions. Benoît De Clerck stond in voor de regie. 

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden