Zes nieuwe gezichten bij FAMOUS

Woensdag 28 oktober 2015 — FAMOUS vloog na de zomervakantie sterk uit de startblokken. Het verwelkomt zes nieuwe collega’s waaronder een Brand Leader, een Project Manager, een RTV Producer en drie Creatieven. 

Afgelopen weken maakten de nieuwe gezichten één voor één hun opwachting in de gangen van het Sint-Wivinaklooster. Op de accountafdeling vervoegt Mehdi Sel het team als Brand Leader. Hij startte zijn carrière bij Mc Cann-Erickson en werkte vervolgens bij Happiness-Brussels als Account Director. Ook Marie Van Den Einde versterkt de accountafdeling. Na een master in Creativity & Marketing aan de Solvay Business School vervoegt zij het team als Project Leader.

Charlotte Bodson gaat in het het team van FAMOUS Productions aan de slag als RTV Producer. De afgelopen drie jaar werkte ze bij LOVO als Production Manager.

De creatieve afdeling telt drie nieuwe gezichten. Thomas Gilliams werkte de afgelopen tien jaar voor televisie als researcher, redacteur en reporter. Bij FAMOUS start hij een nieuwe uitdaging als copywriter.

Naast Thomas verwelkomt FAMOUS twee jonge beloftevolle talenten. Ook Elisabeth Van Butsele heeft een Master in Creativity & Marketing aan de Solvay Business School op zak. Zij vormt een team met Chiara Scherpereel die zich voornamelijk op het digitale zal focussen.