Zelfstandigen mogen Delta Lloyd Life eens goed factureren

Maandag 13 oktober 2014 — Een zelfstandige heeft geen tijd te verliezen. En al zeker geen inkomsten. Daarom lanceert Delta Lloyd Life ‘Het Factureerbare Gesprek’: Zelfstandigen die komen praten met een deelnemende makelaar of bankier over de financiële bescherming van hun zaak mogen Delta Lloyd Life factureren voor de tijd die ze hiervoor uittrekken. 

De helft van de Belgische zelfstandigen is onvoldoende verzekerd tegen inkomensverlies. Meer zelfs, het merendeel van deze zelfstandigen zegt dit te beseffen, maar ze vinden niet de tijd om langs te gaan bij hun makelaar of bankier. Omdat ze hun kostbare tijd nu eenmaal liever investeren in hun zaak en klanten. Daarom nodigt Delta Lloyd Life hen uit voor ‘Het Factureerbare Gesprek’: Een gesprek over de financiële bescherming van hun zaak dat ze achteraf mogen factureren aan 100 euro. Alvast een excuus minder om een hoognodig gesprek op de lange baan te schuiven.

 

De campagne loopt van 13 oktober tot 30 november, en wordt aangekondigd op radio, in print, banner, affiches en via Direct Mailings. Meer zelfs, ook de tijd die zelfstandigen investeren in het lezen van deze advertenties, banners en Direct Mailings mogen gefactureerd worden.

 

Ontdek de campagne op www.hetfactureerbaregesprek.be.

Direct mailing
Print
Poster
Website
Website
Website
Flyer
Flyer