Zelfstandigen mogen Delta Lloyd Life eens goed factureren

Een zelfstandige heeft geen tijd te verliezen. En al zeker geen inkomsten. Daarom lanceert Delta Lloyd Life ‘Het Factureerbare Gesprek’: Zelfstandigen die komen praten met een deelnemende makelaar of bankier over de financiële bescherming van hun zaak mogen Delta Lloyd Life factureren voor de tijd die ze hiervoor uittrekken. 

De helft van de Belgische zelfstandigen is onvoldoende verzekerd tegen inkomensverlies. Meer zelfs, het merendeel van deze zelfstandigen zegt dit te beseffen, maar ze vinden niet de tijd om langs te gaan bij hun makelaar of bankier. Omdat ze hun kostbare tijd nu eenmaal liever investeren in hun zaak en klanten. Daarom nodigt Delta Lloyd Life hen uit voor ‘Het Factureerbare Gesprek’: Een gesprek over de financiële bescherming van hun zaak dat ze achteraf mogen factureren aan 100 euro. Alvast een excuus minder om een hoognodig gesprek op de lange baan te schuiven.

 

De campagne loopt van 13 oktober tot 30 november, en wordt aangekondigd op radio, in print, banner, affiches en via Direct Mailings. Meer zelfs, ook de tijd die zelfstandigen investeren in het lezen van deze advertenties, banners en Direct Mailings mogen gefactureerd worden.

 

Ontdek de campagne op www.hetfactureerbaregesprek.be.

Contacteer ons
Anne-Cécile Collignon PR Manager, FAMOUS
Anne-Cécile Collignon PR Manager, FAMOUS
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden