We testdrove the commercial: wanneer de testrit even mooi wordt als de televisiespot.

In de commercials zien we vaak een mooie wagen door een prachtig landschap rijden. Omdat het decor van een normale testrit er meestal wat minder aantrekkelijk uitziet besloot FamousGrey om de testrit voor één keer net zo spannend te maken als de commercial zelf.

Om mensen aan te moedigen een testrit te maken, lanceerden ze naast de internationale televisiespot de wedstrijd ‘Testdrive The Commercial’. Gedurende een maand lang kon iedereen een testrit aanvragen om zo een op maat gemaakte testrit met de nieuwe Volvo V90 in de prachtige landschappen van Zweden te winnen. De actie was een groot succes want in totaal werden er maar liefst 2551 testritten geboekt.

Na afloop van de wedstrijd stuurden we de winnaar op pad met zijn nieuwe wagen langs de indrukwekkende Zweedse landschappen rond Stockholm, Åre en Skåne. Op deze manier kon de winnaar het rijplezier van de nieuwe Volvo V90 ervaren in het bijhorende Zweedse landschap. Het resultaat hiervan kan je sinds deze week ontdekken in een online aftermovie. Daarnaast kon je via korte posts op social media volgen hoe het koppel deze testrit heeft ervaren.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden