Voor wie koopt u dit weekend een azalea?

Al 25 jaar lang is het derde weekend van september steevast het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker. En ook dit weekend trekken duizenden vrijwilligers de straat op om samen azalea’s te verkopen ten voordele van steun- en zorgprojecten voor mensen met kanker en hun naasten. Achter elk plantje gaat een bijzonder verhaal schuil. Want zo’n plantje koop je niet zomaar, het is het enige plantje dat je koopt voor iemand anders, maar houdt voor jezelf.

Deze insteek, bedacht door FamousGrey, zal de nieuwe koepel vormen voor de volgende edities van het Plantjesweekend. Dit jaar krijg je bij elk plantje een gratis plantensteker waarop je kunt noteren voor wie jij jouw plantje gekocht hebt.

De actie wordt ondersteund door posters, social posts en een radio- en tvspot. Zo hopen Kom op tegen Kanker en FamousGrey om ook dit jaar duizenden mensen blij te maken met een azalea.

Voor meer informatie over het Plantjesweekend kunt u terecht op de website van Kom op tegen Kanker: www.plantjesweekend.be

Credits FamousGrey Kom op tegen Kanker_Credits_PlantjesweekendKOTK[2].docx - 65 KB

 

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden