Volvo HR90 on tour

Volvo HR90 on tour

Het succes van de Volvo HR90 krijgt een vervolg. De omgebouwde Volvo S90 die zelf kan rekruteren, schitterde vorige week op een evenement bij Volvo Car Gent waarop technische profielen uitgenodigd waren voor een blik achter de schermen van de Volvo fabriek. De award-winning wagen kreeg er opnieuw een glansrol als rekruteerder. In de toekomst zal de Volvo HR90 ook ingezet worden op andere Volvo-events om sollicitatiegesprekken af te nemen en kandidaten te testen op sociale en technische vaardigheden. 

De Volvo HR90 werd voor het eerst gebruikt op het Autosalon van Brussel. De wagen kan via spraaktechnologie (NLP en IBM watson persoonlijkheidsanalyse) zelf een geanimeerd job-interview uitvoeren met kandidaat-technici en peilt naar kennis, motivatie en sociale vaardigheden via de analyse van woordgebruik en gezichtsexpressie. Dit laatste is mogelijk dankzij de geïntegreerde facial en smile detection.

In Cannes was de Volvo HR90 de meest bekroonde Belgische campagne. FamousGrey, de bedenker van het concept, ging toen naar huis met een Silver Lion en twee Bronze Lions.

In de toekomst zal de wagen ingezet worden op verschillende interne, maar ook externe events om nieuwe werkkrachten voor Volvo Car Gent en het Volvo verdelernet te rekruteren. Let’s hit the road.

Voor meer informatie over de HR90 kan u hier terecht.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden