Volvo en FamousGrey zetten radiospots slim slim slim in

Volvo en FamousGrey zetten radiospots slim slim slim in

In 2020 wil Volvo geen doden of zwaargewonden meer met nieuwe wagens van het merk. Een ambitieus maar haalbaar target, want vandaag kan geen enkel ander automerk tippen aan de veiligheidsopties waarmee zelfs de standaardmodellen van Volvo zijn uitgerust. De radiocampagne bedacht door FamousGrey zet deze USP wel op een heel, heel, heel, héél creatieve en doordachte manier in de kijker.

Om het imago van Volvo als meest veilige automerk te verstevigen, biedt het merk tijdelijk hun meest geavanceerde veiligheidspakket, IntelliSafe Surround, aan in de standaarduitvoering van de V90, S90 en XC90.  

FamousGrey ontwikkelde hiervoor drie creatieve radiospots die elk inspelen op een veiligheidstechnologie: City Safety, Lane Keeping Aid en Automatic Speed Limiter.

Slim gebruik van radio

De eerste seconden van de spots tarten de verbeelding door op een kinderlijk repetitieve manier een complexe veiligheidsoptie voor te stellen. De spots breken het radioblok en trekken de aandacht. Ze bieden de luisteraar een bijzondere audio-ervaring en een hoogstaand staaltje sound engineering.

De spots komen het beste tot hun recht in de auto of met een koptelefoon.

Daarnaast werkte FamousGrey ook print affiches uit en een website waar de consument meer informatie kan vinden over het aanbod.

Vanaf maandag 29 april 2019 op de radio, gedurende twee weken.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden