Vers uit de oven met Ketnet & FamousGrey !

Vers uit de oven met Ketnet & FamousGrey !

De Warmste Week komt er binnenkort aan.

Dit evenement, dat deel uitmaakt van Music For Life en te zien zal zijn op op alle kanalen van VRT, zal plaats vinden van 18 tot 24 december. In het kader van deze Warmste Week besloot Ketnet om de Ketnet-Koekenbak te organiseren: dit initiatief nodigt kinderen uit om samen met hun klas koekjes te bakken en zo geld in te zamelen voor een vereniging naar keuze. Om de lancering van de Ketnet-Koekenbak aan te kondigen pakt FamousGrey uit met een televisiespot en leuke radiospots. 

De Warmste Week is een evenement georganiseerd door VRT met als doel geld in te zamelen om verschillende verenigingen een handje toe te steken. Daarom zette Ketnet de Ketnet-Koekenbak op poten, een initiatief dat kinderen uitnodigt om samen met hun klas koekjes, taarten, wafels of andere zoetigheden te bakken en deze te verkopen om geld in te zamelen voor een vereniging naar keuze. Om dit initiatief aan te kondigen en om zoveel mogelijk klassen in te zetten heeft FamousGrey een televisiespot en leuke radiospots gecreëerd. De campagne wordt uitgezonden vanaf vandaag op alle kanalen van VRT en in de bioscopen vanaf 30 november.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden