FamousGrey strikt Veritas

Na een strategische en creatieve pitch ging de keuze van de iconische Belgische retailer naar FamousGrey als creatieve partner. Veritas telt meer dan 100 winkels en is al 125 jaar gekend voor zijn ruim assortiment accessoires, beenmode en doe-het-zelfartikelen.

Samen met FamousGrey wil Veritas het merk nog sterker in de markt zetten, door nauwer aan te sluiten bij de verwachtingen van de hedendaagse consument en dit met een differentiërende positionering.  Veritas was vooral gecharmeerd door de totaalaanpak van FamousGrey. De komende jaren zal Veritas een nieuw gezicht krijgen die doorheen alle touchpoints van het merk zal doorgevoerd worden.

De eerste uitingen worden verwacht dit najaar. 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden