Tom Berth en Geert De Rocker naar FamousGrey

FamousGrey verwelkomt twee nieuwe creatieven. Tom Berth en Geert De Rocker, geen onbekenden in de reclamewereld, zullen de creatieve afdeling van FamousGrey vanaf april vervoegen.  5 jaar lang fungeerden ze als Creative Directors bij Publicis Brussel. De twee creatieven keren nu als senior creatief team terug naar wat ze het liefste doen...creëren.

Tom en Geert liepen elkaar tegen het lijf in hun eerste reclamebureau in 2001. Sindsdien is het duo onafscheidelijk en werkten ze 6 jaar samen als team bij Duval Guillaume. Daarna trokken ze naar Publicis waar ze 5 jaar als Creative Directors mee de creatieve kar trokken. Ze sleepten verschillende prijzen in de wacht waaronder Cannes Lions, CCB hoeden, Eurobest awards, CLIO’s en een hoop NYF awards.

Tom en Geert namen afscheid van hun CD-statuut en besloten samen terug te keren naar de basis en hun eerste liefde: creatie.

“Iedereen wil Creative Director zijn… Wel, wij niet meer per se… We beseften dat we vooral gelukkig werden van dingen bedenken en maken. Na 5 hele mooie jaren als Creative Directors bij Publicis begon het te kriebelen om terug te keren naar wat we samen het liefst doen. Zelf creëren. We zijn zeer enthousiast om mee te mogen breien aan het creatieve succesverhaal van FamousGrey, voor ons een iconisch agentschap met een prachtige geschiedenis en schitterende toekomst. Wij starten alleszins met volle goesting.”

Op 10 april maken Tom en Geert hun opwachting in de gangen van het bekende Sint-Wivinaklooster. 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden