Tom Berth en Geert De Rocker naar FamousGrey

Dinsdag 14 maart 2017 — FamousGrey verwelkomt twee nieuwe creatieven. Tom Berth en Geert De Rocker, geen onbekenden in de reclamewereld, zullen de creatieve afdeling van FamousGrey vanaf april vervoegen.  5 jaar lang fungeerden ze als Creative Directors bij Publicis Brussel. De twee creatieven keren nu als senior creatief team terug naar wat ze het liefste doen...creëren.

Tom en Geert liepen elkaar tegen het lijf in hun eerste reclamebureau in 2001. Sindsdien is het duo onafscheidelijk en werkten ze 6 jaar samen als team bij Duval Guillaume. Daarna trokken ze naar Publicis waar ze 5 jaar als Creative Directors mee de creatieve kar trokken. Ze sleepten verschillende prijzen in de wacht waaronder Cannes Lions, CCB hoeden, Eurobest awards, CLIO’s en een hoop NYF awards.

Tom en Geert namen afscheid van hun CD-statuut en besloten samen terug te keren naar de basis en hun eerste liefde: creatie.

“Iedereen wil Creative Director zijn… Wel, wij niet meer per se… We beseften dat we vooral gelukkig werden van dingen bedenken en maken. Na 5 hele mooie jaren als Creative Directors bij Publicis begon het te kriebelen om terug te keren naar wat we samen het liefst doen. Zelf creëren. We zijn zeer enthousiast om mee te mogen breien aan het creatieve succesverhaal van FamousGrey, voor ons een iconisch agentschap met een prachtige geschiedenis en schitterende toekomst. Wij starten alleszins met volle goesting.”

Op 10 april maken Tom en Geert hun opwachting in de gangen van het bekende Sint-Wivinaklooster.