Thomas Cook Media presenteert de zonnigste mediapresentatie ooit

Maandag 29 oktober 2012 — Dat de reisexperts Thomas Cook, Neckermann en Pegase dagelijks een grote doelgroep bereiken met een specifieke interesse in reizen en vakantie is nogal wiedes. Met de campagne ‘De zonnigste mediapresentatie ooit’ wil de regie ‘Thomas Cook Media’ benadrukken dat via de media van deze reismerken ook succesvol en uniek kan geadverteerd worden. De campagne richt zich tot adverteerders en media-experts uit reclame agentschappen en mediabureaus. En biedt zeven duo’s de kans op het zonovergoten Malta de zonnigste mediapresentatie ooit te winnen.

Hoe deelnemen?
Zij die het hele jaar in een donker bureautje GRP’s hebben zitten berekenen en bijgevolg dringend een mooi kleurtje dienen op te doen, raadt Thomas Cook Media aan nog voor 28 november te surfen naar www.dezonnigstemediapresentatie.be, de pantonewaaier in de
hand te nemen en te bewijzen dat zij bleek genoeg zijn om enkele dagen onder de zon te verdienen. Begin december worden de zeven winnaars bekend gemaakt. Bij hun terugkomst van Malta kunnen zij in maart bij de collega’s pronken met hun bruin kleurtje.

De pantonewaaiers zijn te vinden in de direct mailing die morgen in de bussen valt, maar kan ook gedownload worden via de campagnewebsite.

Communicatie
De wedstrijd wordt ingezet met Vespasius-posters en een direct mailing binnen de marcomsector. Thomas Cook Media stuurt ook zijn bleekste hostessen langs bij de bureau’s. Zij nemen een levensgrote pantonewaaier met zich mee.

Te winnen?
De zeven winnende duo’s worden begin December persoonlijk op de hoogte gebracht en winnen een tweedaags verblijf voor twee personen in Malta. Zij verblijven in het vijfsterrenhotel Corinthia St. George’s Bay en zullen niet enkel genieten van een voorstelling van het media-aanbod van Thomas Cook Media, maar eveneens van een Raid avontuur in 4X4, een wijndegustatie, een bezoek aan de Barakka Gardens, een wandeling door de Valetta en een speedboot vaart naar Gozo.

Over Thomas Cook Media (TMC)
Thomas Cook Media is de crossmediale reclameregie van Thomas Cook Belgium. Een overkoepelend bureau voor online en offline advertising. Thomas Cook Media biedt advertentiemogelijkheden waarmee men een doelgroep bereikt die geïnteresseerd is in reizen en vakantie. De reclameregie van TMC reikt van Pegase, over Thomas Cook en Thomas Cook Airlines tot Neckermann en biedt media via 5 vliegtuigen, 170 shops, 1.500.000 UV/maand op web, magazines, newsletters enzovoort. Thomas Cook Belgium garandeert een bereik van meer dan 1.800.000 reizigers per jaar.