Team van Marcel joins FamousGrey

Team van Marcel joins FamousGrey

Een nieuw seizoen brengt ook bij  FamousGrey een nieuwe wind met zich mee! De creatieve afdeling krijgt versterking met de komst van twee nieuwe rekruten: Geoffrey Masse en Nicolas Mouquet. Dit nieuwe talent komt rechtstreeks over uit het Parijse agentschap Marcel.

Het duo bestaat uit de Belgische Nico en Franse Jef. Zij leerden elkaar kennen op de schoolbanken van het Sint-Lucas Instituut in Doornik en vormen sinds 6 jaar een hecht team. Na hun studies trokken de vrienden naar de lichtstad waar ze als stagiaires aan de slag gingen bij DDB om daarna samen over te stappen naar Marcel, waar ze 4 jaar werkten.  

Nico & Jef werkten samen al voor meer den 40 klanten in verschillende sectoren en hebben reeds een aantal awards op hun palmares staan (Eurobest, New York Festivals, Clio, Epica en Grand Prix Stratégies). Ze zijn er vast van overtuigd om ook Dilbeek te veroveren met hun creativiteit en hun eigen french touch. Welkom op Wivina guys!

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden