Reclameagentschap FAMOUS wint communicatiebudget van Nutricia en De Lijn

Maandag 16 januari 2012 — Brussel, 16 januari 2011 – Reclameagentschap FAMOUS won de communicatiebudgetten van Nutricia en De Lijn. Nutricia, onderdeel van de Danone groep, vertrouwt FAMOUS hiermee het volledige CRM-budget toe voor Nutricia Baby. Voor De Lijn staat FAMOUS vanaf 2012 in voor alle communicatie naar jeugd en medioren. Tweemaal goed nieuws dus voor het agentschap dat zijn nieuwe klanten dan ook met veel vreugde verwelkomt!  

Het FAMOUS-team is opgetogen over de bekendmaking van dit goede nieuws. Voor het budget Nutricia Baby bestaat het objectief uit het vernieuwen van het huidige CRM-programma dat zich richt op jonge mama’s. Nutricia had al een loyalty programma, maar de uitdaging bestaat eruit de strategie erachter volledig te herzien en het een nieuw elan te geven. FAMOUS zal zijn CRM-expertise dus kunnen inzetten voor Nutricia  

Elisabeth Roelandt, Strategy Director bij FAMOUS, is bijzonder opgetogen over de komst van Nutricia: ‘Een CRM project uitwerken voor deze doelgroep van jonge digital native mama's is een enorm rijke uitdaging. Er ligt een klassieke basis, maar we moeten verder gaan: empathischer, creatiever en opener communiceren. We zijn er samen met de klant van overtuigd dat de sleutel tot businesssucces voor Nutricia ligt in het uitbouwen van een rijke relatie met mama’s. Er staan heel leuke projecten op ons te wachten en iedereen zit te popelen om ze uit te voeren.’

Het waren de strategie en creatie die FAMOUS voorstelden die het verschil hebben gemaakt en Nutricia hebben overtuigd. Het agentschap is reeds aan het werk voor Nutricia en legt op dit ogenblik, samen met de klant, de fundamenten voor dit project. Het nieuwe CRM-programma zal nog in het eerste semester van 2012 het licht zien.

Dat het ene goede nieuws al wel eens wordt gevolgd door ander goed nieuws bewijst de komst van een tweede nieuwe klant : De Lijn. Het was geen makkelijke strijd : maar liefst vijf agentschappen (FAMOUS, Duval Guillaume, Mortier Brigade, LDV United & VVL BBDO) namen immers deel aan de competitie voor 2 budgetten. FAMOUS won beide pitches en staat vanaf 2012 in voor De Lijn-communicatie naar zowel jongeren als medioren.