Raaaaadiospots voor laaaast-minutes

Vrijdag 29 juni 2012 — Internationale weerstations voorspelden recent nog een grijze, regenachtige zomer met weinig zon. Voor Belgen die hun zomerreis nog niet hebben geboekt, en last-minute alsnog beslissen naar de zon te trekken zet Neckermann zijn last-minutes aan belachelijk lage prijzen in de kijker.

Ter promotie van de last-minutes lanceren Famous en Neckermann deze week een nieuwe radiospot. Er werd opnieuw gespeeld met het rollenspel tussen de belachelijke stem en de kwalitatieve stem. Een combinatie die zoals altijd tot ludieke conversaties leidt. De twee personages vertellen de luisteraars dat, indien zij snel boeken, zij voor minder dan 600 euro kunnen genieten van zon in Turkije, Ibiza, Kreta, Egypte, Rhodos, Corfu en vele anderen.  
 
De kwalitatieve stem en de belaaaaachelijke stem
De kwalitatieve stem staat zoals steeds symbool voor de kwaliteit van de Neckermann-reizen. De belachelijke stem staat symbool voor de belachelijk lage prijzen maar ook voor de hoogdringendheid om zo’n goedkope last minute te boeken. Daarom kan hij enkel nog spreken in een filmische suspensstem, begeleid door orgelmuziek. Om maar te zeggen dat het echt wel de hoogste tijd wordt om een last minute te boeken.

Beluister hier de Neckermann-raaaaaaadiospot