Quick-Step kiest FAMOUS voor wereldwijde campagne

Na een competitie met 4 bureaus koos Unilin voor FAMOUS als nieuw creatief bureau voor zijn merk Quick-Step. FAMOUS zal zowel de nationale als internationale campagnes van het merk verzorgen. De eerste campagne van FAMOUS voor Quick-Step zal in mei worden gelanceerd. 

“FAMOUS overtuigde ons met zijn creatief platform dat zowel het emotionele als de functionele kracht van ons merk perfect belicht”, duidt Stijn Heytens, Marketing Director bij Quick-Step de keuze voor FAMOUS. “Bovendien wisten zij dat platform ook multidisciplinair uitstekend te vertalen.”

“Ik ben fier dat we als onafhankelijk Belgisch bureau internationale campagnes kunnen uitrollen voor een merk als Quick-Step dat staat voor design, innovatie en kwaliteit”, aldus Marc Fauconnier, CEO van FAMOUS. “Quick-Step is een boegbeeld  van Belgisch ondernemerschap dat we met een innovatieve aanpak nog meer op de internationale kaart willen zetten.”

Over UNILIN

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe-vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, dak-systemen en isolatieplaten. UNILIN telt wereldwijd 5400 werknemers op 21 productiesites . UNILIN noteerde in 2013 een omzet van 1,4 miljard euro en maakt deel uit van de internationaal beursgenoteerde groep Mohawk (NYSE: MHK).

Over Quick-Step

Quick-Step is een eersteklas vloerenmerk geproduceerd door UNILIN. Dankzij de combinatie van doorlopend onderzoek en innovatie en een sterke focus op kwaliteit is Quick-Step uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten in de vloerenbranche. Het merk, dat bekend staat om het gepatenteerde Uniclic®-installatiesysteem waarbij geen lijm nodig is, heeft zich ontwikkeld van een betaalbaar alternatief voor hout tot een volledige nieuwe categorie met een breed aanbod aan eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijke designvloeren voor elke situatie. Tegenwoordig is Quick-Step een wereldwijd geproduceerd merk voor houten, laminaat- en luxe vinylvloeren dat in meer dan 100 landen actief is. Een echte leider op het gebied van design, innovatie en kwaliteit.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden