Peter Ampe in Creative Board van Grey Europe

De nieuwe Europese CEO van Grey Europe, Eduardo Maruri, richtte een Creative Board op met vijf raadgevende creatieve directeurs van het Grey netwerk. Eén van die creatieve adviseurs is Peter Ampe van FamousGrey. De andere leden zijn Alemsah Ozturk van 4129 Grey uit Turkije, Bjorn Stahl van het Zweedse INGO en Leo Savage en Adrian Rossi van Grey London.

De leden van de Creative Board hebben een adviserende rol en hebben als doel de creatieve producten van het netwerk te optimaliseren. Daarvoor nemen ze elk een aantal landen van het Grey netwerk onder hun vleugels.  De Creative Board fungeert ook als klankbord bij Europese pitches.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden