Peter Ampe Creative Partner bij FamousGrey

Peter Ampe en Marc Fauconnier slaan de handen in elkaar bij FamousGrey. Ampe maakt hiervoor de overstap van DDB, dat hij de voorbije jaren omvormde tot één van de meest succesvolle bureau’s van ons land. Bij FamousGrey willen Ampe en Fauconnier het “Famously Effective” verhaal concreter maken en één toegewijde groep creëren rond meetbare creativiteit. Peter neemt hiermee de fakkel over van Katrien Bottez met wie de samenwerking in onderling overleg wordt stopgezet. 

“Merken willen graag disruptieve ideeën, maar ze willen ook de geruststelling dat die ideeën de grootste impact op gedrag hebben”, zegt Peter Ampe, “FamousGrey is het best mogelijk bureau om hierop in te spelen, want ze hebben alle talenten en competenties in huis. Niet alleen topcreatieven maar ook de data-analisten en performance marketeers die moeten waken over het resultaat.

Creativiteit en business schuiven steeds dichter naar elkaar”, zegt Marc Fauconnier. “Op dat vlak is Peter de absolute top in ons vak en ik vind het dan ook een eer dat Peter aanvaard heeft om partner te worden bij FamousGrey. Ook na de fusie met Grey blijft ondernemerschap de motor van onze creativiteit.” “Ik wil ook Katrien bedanken voor alle mooie momenten die we samen beleefden op nationale en internationale podia”.  

Contacteer ons
Liedewij Verbiest Famousgrey
Liedewij Verbiest Famousgrey
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden