Oystershell kiest voor FamousGrey

Sinds maart mag FamousGrey, Oystershell tot haar klantenportefeuille rekenen. Oystershell Laboratories is een producent van innovatieve healthcare producten. Door middel van constante research naar nieuwe formules zorgt Oystershell er niet enkel voor dat de gezondheid van de huidige generatie er op vooruit gaat, maar ook die van de volgende generatie. 

FamousGrey werkt momenteel alvast volop aan een nieuwe lanceringscampagne voor hun geavanceerde magnesiumsupplement, Ultractive. Dankzij een innovatief productieproces en het gebruik van superieure technologie zorgt Ultractive ervoor dat de hoge dosis magnesium volledig geabsorbeerd wordt. Hierdoor garandeert het een supersnelle werking.

Oystershell specialiseert zich in over-the-counter healthcare producten voor consumenten. Ze zijn enorm trots op de producten die ze reeds hebben kunnen realiseren maar Oystershell blijft ook zoeken naar nieuwe manieren om het leven van de consumenten te verbeteren. Echte innovatie kan volgens hen enkel bereikt worden met de hulp van hun klanten, partners en werknemers. Door gebruik te maken van hun input slagen ze er in om nieuwe producten te ontwikkelen die nog beter inspelen op de vraag van de consument.

Het nieuwe magnesiumsupplement Ultractive is verkrijgbaar bij jouw lokale apotheek vanaf april. Aan de multimediale campagne wordt bij FamousGrey volop gewerkt en zal deze zomer gelanceerd worden. 

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden