Origineel en uiterst veilig op vakantie?

Origineel en uiterst veilig op vakantie?

WOII-bunker wordt omgebouwd tot vakantieverblijf.

Liefhebbers van alternatieve vakantieplekken maken nog tot 23 december kans op wat misschien wel hun origineelste vakantieverblijf ooit kan worden: een authentieke bunker uit Wereldoorlog II. Deze ligt te midden van de waterlinie van Woudrecht (Nederlands Noord-Brabant) en wordt omgebouwd tot een comfortabel buitenverblijf waar 2 winnende gezinnen elk gedurende 2 zomermaanden vrij gebruik van kunnen maken. Deelnemen kan tot 23 december via www.wineenbunker.be.

De wedstrijd kadert binnen een informatiecampagne van levensverzekeraar Delta Lloyd Life die Belgen wil aanzetten om, bij de bescherming van hun gezin, ook stil te staan bij de financiële bescherming. Uit onderzoek is immers gebleken dat Belgen te weinig op de hoogte zijn van de werkelijke uitkering die de overheid voorziet bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid. 77 procent Belgen heeft immers een onrealistisch groot vertrouwen in het Belgisch sociaal vangnet, wat bij velen al snel kan leiden tot een financiële kater bij plotse arbeidsongeschiktheid of ontslag.

Het is creatief bureau Famous die tekent voor deze campagne. De wedstrijd wordt vandaag gecommuniceerd met onder meer een radiospot, online bannering, communicatie via de makelaars van Delta Lloyd Life en met Facebook-adds. Op de websites Hebbes.be en het online vakantieplatformen AirBNB zullen advertenties te vinden zijn die verwijzen naar de te winnen bunker.

Origineel én veilig op vakantie onder een dikke laag gewapend beton.

Overnachten in een tipi, een molen, een boot, een kerk, of hoog boven de grond in een boomhut? Alternatieve vakantieovernachtingen kennen de laatste jaren een onmiskenbare opmars! Met deze actie combineert Delta Lloyd Life origineel met uiterst veilig. Voor een optimale bescherming van het gezin, ook tijdens de vakantie.  

De bunker werd gebouwd in 1939 en diende als schuilbunker voor Nederlandse soldaten. Hij bood plaats aan 11 personen en ligt in de prachtige streek van de Hollandse Waterlinie, een strategische verdedigingslijn die bestond uit water. Het waterpeil werd slim ingezet als wapen: te diep voor vijandige infanterie om op te rukken, en te ondiep voor vaartuigen. Vandaag staat het water voor een heerlijk stukje rust.. De ideale plaats om alle drukte van het stadsleven even te ontvluchten.

De bunkers zijn onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie die werd voorgedragen aan de Werelderfgoedlijst van Unesco. De Waterlinie staat bovendien op de lijst van Nederlandse Rijksmonumenten en is opgenomen als Nationaal Landschap.

De bunker wordt begin januari verbouwd door de architecten van B-ILD. Want, hoewel het een relatief kleine oppervlakte is, moet het gezin dat er zal wonen er comfortabel in kunnen verblijven. Zowel binnen als buiten zullen optimaal benut worden. Zo zal er een buitenterras gelegd worden met een ingebouwde buitenkeuken. 

Bekijk de maquette en volg de verbouwingen op www.wineenbunker.be.

Nood aan duidelijke informatie uitkeringsvangnet bij arbeidsongeschiktheid

Ziekte en ongeval komen altijd ongewild en onverwacht. Deze wedstrijd kadert binnen een informatiecampagne van levensverzekeraar Delta Lloyd Life die Belgen dan ook wil aanzetten preventief na te denken over de risico’s van inkomensverlies voor hun gezin.

Annelore Van Herreweghe, woordvoerder van Delta Lloyd Life: “Ondanks wat velen denken, biedt ons Belgisch sociaal vangnet maar een beperkte bescherming. Als een loontrekkende bijvoorbeeld een tijd niet kan werken omwille van ziekte of ongeval valt hij terug op een uitkering van 60% van zijn geplafonneerde loon. Na een jaar arbeidsongeschiktheid zakken deze percentages bovendien zeer snel, afhankelijk van de gezinssituatie. Voor een zelfstandige is de situatie nog erbarmelijker. Met de recurrente maandelijkse kosten van een gemiddelde familie (afbetaling huis, schoolgeld kinderen, huishoudgeld, etc.) is dit voor heel wat Belgen ruim onvoldoende om hun levensstandaard te kunnen aanhouden. In sommige gevallen kan een tijdelijk loonverlies dan ook al heel snel leiden tot een zware financiële kater. Het is belangrijk om ook voorbereid te zijn op onverwachte tegenslagen en je gezin te beschermen tegen de financiële gevolgen van eventuele arbeidsongeschiktheid en overlijden. Tegelijk spaar je voor later.”

Het voorzien van een spaarpot die helpt financieel moeilijke periodes te overbruggen en/of een verzekering tegen inkomensverlies zijn twee manieren om financiële katers te vermijden.  

Zij die willen bereken hoeveel hun uitkering zal bedragen in geval van arbeidsongeschiktheid kunnen terecht op www.uwfinanciëlebunker.be.

Voor meer informatie over de wedstrijd en over de voordelen van een levensverzekering kan men terecht op www.wineenbunker.be.

Contacteer ons
Inge Van Der Haegen Delta Lloyd Life
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden