Ontdek op Klara de échte sterren van het witte doek

Brussel, 12 september 2013 – Ter promotie van het radioprogramma ‘The Original Soundtrack’ lanceerden Klara en FAMOUS deze week een TV-spot die -opnieuw in alle stijl en eenvoud- laat zien wie de échte sterren van het witte doek zijn. 

In aantal Academy Award Nominaties is het immers niet de beroemde acteur Leonardo Di Caprio die de kroon spant. Wél componist John Williams. Zijn naam mag dan wel minder bekend klinken, als componist van filmmuziek kwam het grote publiek al minstens even vaak met hem in contact als met sterren zoals Leonardo Di Caprio, Angelina Jolie en Richard Gere. Williams tekende immers voor kaskrakers van formaat zoals Star Wars, Superman, Indiana Jones, Schindler's List en Jurassic Park.

 

In het nieuwe KLARA-programma ‘The Original Soundtrack’ zijn het voor een keer niet de acteurs, maar de componisten van filmmuziek die in de spotlights staan. ‘The Original Soundtrack’  wordt gepresenteerd door Patrick Duynslaegher en is elke zondag vanaf 18 uur te beluisteren, op Klara.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden