Ontdek op Klara de échte sterren van het witte doek

Donderdag 12 september 2013 — Brussel, 12 september 2013 – Ter promotie van het radioprogramma ‘The Original Soundtrack’ lanceerden Klara en FAMOUS deze week een TV-spot die -opnieuw in alle stijl en eenvoud- laat zien wie de échte sterren van het witte doek zijn. 

In aantal Academy Award Nominaties is het immers niet de beroemde acteur Leonardo Di Caprio die de kroon spant. Wél componist John Williams. Zijn naam mag dan wel minder bekend klinken, als componist van filmmuziek kwam het grote publiek al minstens even vaak met hem in contact als met sterren zoals Leonardo Di Caprio, Angelina Jolie en Richard Gere. Williams tekende immers voor kaskrakers van formaat zoals Star Wars, Superman, Indiana Jones, Schindler's List en Jurassic Park.

 

In het nieuwe KLARA-programma ‘The Original Soundtrack’ zijn het voor een keer niet de acteurs, maar de componisten van filmmuziek die in de spotlights staan. ‘The Original Soundtrack’  wordt gepresenteerd door Patrick Duynslaegher en is elke zondag vanaf 18 uur te beluisteren, op Klara.

TV-spot Klara - 'The Original Soundtrack'