No Rules' in 3D cinema

Vrijdag 16 november 2012 — Brussel, 16 november 2012 – Famous en William Lawson’s hebben in samenwerking met Brightfish een actie gelanceerd in de 3D-zalen van bioscopen. Toeschouwers krijgen er een verrassend nieuwe versie van de spot ‘Choices’ te zien. Via de actieve deelname van zijn publiek verkent William Lawson’s alweer een nieuwe manier om op ludieke wijze te communiceren.

De spot ‘Choices’ is opnieuw opgedoken in de bioscoopzalen. Met dit verschil dat William Lawson’s, Famous en UM, in samenwerking met Brightfish, deze keer hebben beslist om de interactie met het publiek op te zoeken. De nieuwe versie van de spot vraagt de vrouwen en mannen in de zaal hun 3D-bril op te zetten en vervolgens één oog te sluiten, zodat ze elk een andere versie van de spot te zien krijgen. Het resultaat is een opmerkelijke nieuwe versie van de spot, die door het gebruik van de 3D-technologie, een voorstel van de regie van Brightfish, het publiek actief betrekt bij zijn voorstelling.

De campagne is gelanceerd op 07 november op de première van de film Bait in Kinepolis Brussel, en zal tot het einde van het jaar in de Belgische bioscopen blijven lopen tijdens alle filmprojecties in 3D (met uitzondering van de filmprojecties voor kinderen en gezinnen).

William Lawson's Choices Women

William Lawson's Choices Men