NMBS en FamousGrey halveren namen stations

NMBS en FamousGrey promoten het weekendbiljet. Tijdens het weekend en de verlengde weekends trein je daarmee 50% goedkoper dan met een weekbiljet. Een concreet aanbod waar FamousGrey een ludieke campagne aan koppelde. Naar analogie met de prijs halveerden ze de namen van treinstations.

In radiospots, banners en affiches neemt FamousGrey de 50% korting nogal letterlijk. Eigenlijk betaal je als reiziger maar de helft van de bestemming en neemt NMBS de andere helft voor zijn rekening, dachten ze bij het agentschap. Zo betaal je als reiziger bijvoorbeeld voor ‘Oost’ en NMBS voor ‘ende’. In de banners en affiches worden de herkenbare plaatsnaamborden symbolisch gehalveerd. En in de radiospots zorgen de halve bestemmingen voor halve grappen. De bestemmingen die aan bod komen in de campagne zijn Oostende, Brugge, Waregem, Antwerpen, Charleroi, Neuf-Château en Waterloo. Maar de weekendkorting geldt voor alle Belgische stations. De campagne start op 24 april en loopt tot het einde van de zomer. 

Contacteer ons
Liedewij Verbiest Famous Relations
Liedewij Verbiest Famous Relations
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden