Nieuwe Head of strategy voor FamousGrey: Rindert Dalstra

Met de komst van Rindert Dalstra als Head of strategy versterkt FamousGrey zijn geïntegreerde approach. Zijn expertise in digitale communicatie is de perfecte aanvulling op het huidige strategen team van FamousGrey. Het bureau garandeert op die manier een multi-disciplinaire aanpak voor elk van zijn klanten.

“We moeten de consument beschouwen als een gebruiker en niet enkel als een passieve consument van media.”- Rindert Dalstra

Nog maar 33 en al zo’n indrukwekkend palmares. Rindert Dalstra, afkomstig uit Nederland, legde al een parcours af om u tegen te zeggen. Na stages bij BBDO en Mortierbrigade, startte hij zijn carrière bij TBWA als Digital Strategic Planner onder Xavier Laoureux, daarna werkte hij samen met Bert Denis,  om vervolgens samen met Sylvie Dewaele als Digital Strategic Director leiding te geven aan Disruption Live, een team van 10 mensen. Nu wacht hem een nieuwe uitdaging als Head of Strategy bij FamousGrey.

Mijn keuze viel op FamousGrey omwille van de geweldig creatieve cultuur die er heerst, de straffe mensen die er werken en het enorme groeipotentieel. Om het met een buzz word te zeggen: er is nog enorm veel Collective Intelligence te ontginnen, en daar heb ik zin in,” klinkt Rindert Dalstra enthousiast.

FamousGrey ziet al langer het belang in van een multidisciplinaire aanpak. De afdelingen FamousGrey Productions, FamousGrey Performance en Famous Relations zijn hier het bewijs van. En ook de komst van Rindert moet deze aanpak versterken. Zijn rol is voornamelijk om de departementen van bij de start samen te brengen en zijn eigen strategische en creatieve kijk op communicatie en reclame toe te voegen. FamousGrey wordt dus zijn nieuwe speeltuin, to be continued.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden