Skip to Content

Nieuw senior creatief team bij FamousGrey: Jan Schoofs en Jonas Caluwé

Na 3,5 jaar bij DDB nemen Jonas Caluwé en Jan Schoofs hun intrek in het Wivinaklooster. Een bewuste stap gedreven door hun ambitie om voor zowel nationale als internationale klanten het verschil te maken.  

Zowel Jan als Jonas werkten eerder bij Duval Guillaume, zij het met andere teampartners. Jonas trok daarna naar Deutsch Los Angeles en Jan naar mortierbrigade, waarna ze in 2017 een team vormden bij DDB Brussel. Daar werkten ze voor klanten als Studio Brussel, Volkswagen en IKEA.

Nu kiezen ze dus heel bewust voor FamousGrey: “Creativiteit zit in het DNA van FamousGrey, en dat trekt ons aan. De verschillende disciplines in house, zoals Famous Relations, Famous Productions en de digitale tak Fx, zorgen ervoor dat campagnes hier niet alleen creatief, maar ook heel impactvol kunnen worden.”
Jonas Caluwé
Jonas Caluwé
Jan Schoofs
Jan Schoofs

 

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden