Nagelmackers maakt een comeback in stijl met FAMOUS

Na de overname door Anbang Insurance Group wijzigt Delta Lloyd Bank nv haar naam. Daarmee doet Nagelmackers officieel en zichtbaar haar rentree op de Belgische markt. De Luikse bank werd opgericht in 1747 en werd vervolgens in 2005 opgeslorpt door Delta Lloyd. Na tien jaar afwezigheid maakt dit sterke merk vandaag een comeback in stijl met een nieuwe campagne en een volledig nieuwe huisstijl, ontworpen door creatief bureau FAMOUS.

Nagelmackers heeft steeds gestaan voor waarden zoals betrouwbaarheid, nabijheid en persoonlijke ondersteuning. Hoewel deze waarden intact zijn gebleven, was het na tien jaar afwezigheid nodig om het imago van de bank op te frissen en te moderniseren. Nagelmackers is niet zomaar een bank. Het staat voor Personal & Private Banking. De bank wil haar klanten helpen om hun dromen te realiseren, hoe gek ook. 

FAMOUS stond in voor de nieuwe merkpositionering waaronder de nieuwe missie, het imago van het merk, het logo en de bijhorende nieuwe visuele identiteit. Vervolgens werkte het een volledige campagne uit. Het creatieve concept speelt in op het bijgeloof waarin iedereen wel eens zijn hoop stelt om een droom te realiseren. Nagelmackers wil echter niets aan het toeval overlaten als het gaat over het realiseren van de dromen van haar klanten.  

De nationale campagne wordt op 5 oktober gelanceerd en zal bestaan uit een tv-spot, een radiospot en een printcampagne.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden