myShopi deelt biljetten van 10€ uit aan de inwoners van de Spaarstraat

Iedereen kan geld besparen met myShopi

Brussel, 25 april 2014 – Sinds enkele dagen krijgen de inwoners van de Spaarstraat in Leuven & Gent en de Rue de l’Epargne in Luik biljetten van 10€ in hun brievenbus. Is dit het werk van een vrijgevige schenker? Vandaag kwam de grote ontmaskering: de milde anonieme schenkingen blijken een marketingstunt te zijn van myShopi, leider inzake promotionele huis-aan-huiscommunicatie en het grootste promotieplatform van België, ondersteund door Famous. Een leuke stunt die wil aantonen dat je met myShopi heel wat geld kan besparen.

De Spaarstraat met verbazing geslagen

Sinds 22 april vonden de inwoners van de Spaarstraat in Leuven & in Gent en de Rue de l’Epargne in Luik elke dag verbaasd een briefje van 10€ in hun brievenbus terug. Een aangenaam cadeau dat heel wat vragen deed rijzen. Neen, het gaat hier niet om een mysterieuze schenker, maar wel om een marketingstunt van myShopi in het kader van de lancering van het merk. Geert Schoenmaekers, CEO van BD group: «Met myShopi is uw brievenbus extra geld waard. Dat is de boodschap die we brengen met deze marketingactie. Vele huishoudens willen geld besparen. En dankzij myShopi is dat nu nog veel makkelijker geworden. De Spaarstraat was natuurlijk een logische keuze, het is een leuke knipoog naar onze boodschap.»

myShopi, het shoppingplezier begint hier

Meer dan 420.000 Belgen hebben de app van myShopi reeds gedownload. myShopi is een platform voor digitale shoppinglijsten en kortingsbonnen, dat veel succes kent zowel in België als internationaal. myShopi werd in 2011 opgericht door de start-up Agilys. In januari 2014 kondigde BD group – leider in promotionele huis-aan-huiscommunicatie in België – de overname van de myShopi aan. Deze samenwerking heeft als doel alle promotionele voordelen te groeperen onder één en dezelfde identiteit.

Geert Schoenmaekers, CEO van BD group: «myShopi is het promotieplatform nummer 1 voor shopping in België. Naast het puur promotionele aspect willen we met myShopi de consument inspireren. Door de huis-aan-huis folders, de kortingsbonnen en de digitale shoppinglijsten samen te brengen in één gecentraliseerd geheel, zorgt myShopi ervoor dat iedereen plezier beleeft aan boodschappen doen.»

Vandaag omvat myShopi de huis-aan-huis folders die consumenten elke week ontvangen, een website en een applicatie die allen aan elkaar gelinkt zijn om zo de consument en de adverteerders de best mogelijke shopping-ervaring te geven. 

myShopi kort uitgelegd:

  • Wekelijkse promotie-folders in 4,39 miljoen brievenbussen
  • 3,4 miljoen downloads worldwide van de applicatie op Smartphone en tablet
  • De website www.myshopi.be met alle promotiefolders en tal van andere voordelen
  • Kortingsbonnen en exclusieve promoties
  • Receptideetjes
  • Praktische info mbt de winkels
  • Inspiratie: voor, tijdens en na de shopping

Meer info over myShopi op www.myshopi.be

myShopi is beschikbaar op Android, IOS en Windows Phone

 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden