Menselijke warmte zorgt voor magische kerstsfeer

Brussel, 16 december 2013. De kerstdagen en eindejaar staan voor familiegeluk, gezelligheid, vriendschap, tijd en aandacht voor mekaar. Electrabel wil deze periode aangrijpen om te tonen dat menselijke warmte nog altijd de mooiste energie is die er bestaat. Onder het thema ‘ het is jouw energie, deel ze ‘ worden er verschillende acties opgezet waar mensen letterlijk van mekaars energie kunnen genieten.

Op Winterpret in Brussel en op kerstmarkten op diverse plaatsen in het land, kan je deelnemen aan een unieke animatie.

Door het plaatsen van je hand op een pijler wordt deze opgeladen met jouw energie.
En die energie zorgt voor een spel van licht en sneeuw. Dit fijne moment wordt onmiddellijk op foto vastgelegd. Alle foto’s zijn te zien op de facebook pagina www.facebook.com/Electrabel. Hier kan je ze delen met je vrienden en familie.

Naast deze animatie werken we ook mee aan het Kerstwensenbos van JOE FM in Brugge. Mensen kunnen elkaar wensen overbrengen via de radio, de website of live in de tijdelijke studio ter plaatse. Bij elke wens gaat er een lichtje branden in het Kerstwensenbos wat zorgt voor een feeërieke sfeer.

Voor de thuisblijvers is er een TV-spot die op magische en technologische wijze illustreert wat menselijke energie kan teweegbrengen. In de spot zien we een groot LED-scherm dat interageert met twee voorbijgangers. Hun energie wordt rechtstreeks vertaald op het LED-scherm wat zorgt voor een spectaculaire sensatie.

Neem je in deze periode het vliegtuig in Brussels Airport, dan kan je niet naast een reuzegroot LED-scherm kijken waardoor je dit energie-spektakel van heel dichtbij ervaart.

Wanneer kan je wat meemaken :

  • Acties op de kerstmarkten en Winterpret: van 29 november tot 5 januari.Voor deze actie wordt samengewerkt met VO Communications.
  • Kerstwensenbos in het Koning Albertpark in Brugge: van 13 december tot 25 december.
  • TV-spot is te zien op alle nationale zenders, YouTube, Facebook en in de bioscoopzalen: van 11december tot 5 januari.
  • LED-scherm in Brussels Airport: van 1december tot eind februari
  • Digitale billboards in de treinstations: van 17 december tot 30 december

 

Contacteer ons
Barbara De Laet Brand Manager, Electrabel
Benoit Crochelet Head of Brand Communications Electrabel , Electrabel
Barbara De Laet Brand Manager, Electrabel
Benoit Crochelet Head of Brand Communications Electrabel , Electrabel
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden