Menselijke warmte zorgt voor magische kerstsfeer

Maandag 16 december 2013 — Brussel, 16 december 2013. De kerstdagen en eindejaar staan voor familiegeluk, gezelligheid, vriendschap, tijd en aandacht voor mekaar. Electrabel wil deze periode aangrijpen om te tonen dat menselijke warmte nog altijd de mooiste energie is die er bestaat. Onder het thema ‘ het is jouw energie, deel ze ‘ worden er verschillende acties opgezet waar mensen letterlijk van mekaars energie kunnen genieten.

Op Winterpret in Brussel en op kerstmarkten op diverse plaatsen in het land, kan je deelnemen aan een unieke animatie.

Door het plaatsen van je hand op een pijler wordt deze opgeladen met jouw energie.
En die energie zorgt voor een spel van licht en sneeuw. Dit fijne moment wordt onmiddellijk op foto vastgelegd. Alle foto’s zijn te zien op de facebook pagina www.facebook.com/Electrabel. Hier kan je ze delen met je vrienden en familie.

Naast deze animatie werken we ook mee aan het Kerstwensenbos van JOE FM in Brugge. Mensen kunnen elkaar wensen overbrengen via de radio, de website of live in de tijdelijke studio ter plaatse. Bij elke wens gaat er een lichtje branden in het Kerstwensenbos wat zorgt voor een feeërieke sfeer.

Voor de thuisblijvers is er een TV-spot die op magische en technologische wijze illustreert wat menselijke energie kan teweegbrengen. In de spot zien we een groot LED-scherm dat interageert met twee voorbijgangers. Hun energie wordt rechtstreeks vertaald op het LED-scherm wat zorgt voor een spectaculaire sensatie.

Neem je in deze periode het vliegtuig in Brussels Airport, dan kan je niet naast een reuzegroot LED-scherm kijken waardoor je dit energie-spektakel van heel dichtbij ervaart.

Wanneer kan je wat meemaken :

  • Acties op de kerstmarkten en Winterpret: van 29 november tot 5 januari.Voor deze actie wordt samengewerkt met VO Communications.
  • Kerstwensenbos in het Koning Albertpark in Brugge: van 13 december tot 25 december.
  • TV-spot is te zien op alle nationale zenders, YouTube, Facebook en in de bioscoopzalen: van 11december tot 5 januari.
  • LED-scherm in Brussels Airport: van 1december tot eind februari
  • Digitale billboards in de treinstations: van 17 december tot 30 december

 

Eindejaarscampagne activatie

Electrabel TV Spot: eindejaarscampagne

Brussels Airport screen
Brussels Airport screen

Contacteer ons

Benoit Crochelet

Head of Brand Communications Electrabel

Electrabel

Barbara De Laet

Brand Manager

Electrabel