Make Post-It® love, not war

Donderdag 9 februari 2012 — Brussel, 9 februari 2012 – Vandaag lanceert Bacardi-Martini haar nieuwe actie, een realisatie van het reclamebureau FAMOUS. Speciaal voor Valentijn stelt Martini Brut geliefden voor hun wederhelft te verrassen met een liefdesboodschap op Post-Its®. De origineelste creaties worden levensgroot opgehangen in de Kinepolis van Brussel, Gent of Luik.

Op Valentijnsdag worden er naar goede gewoonte massaal chocolade, rode ballonnen of kaartjes aangerukt, maar Martini Brut ziet het dit jaar anders. In het verlengde van de Post-It® War (die de afgelopen maanden niet onopgemerkt is gebleven) gooit de nieuwe actie van FAMOUS voor Martini Brut het over een originele boeg: Post-It® liefdeswensen.

Bedoeling is dat de verliefde zielen onder ons vanaf vandaag een boodschap of tekening voor hun geliefde achterlaten op de Facebook-pagina van Martini. De drie origineelste inzendingen worden levensgroot met Post-Its® uitgewerkt op het raam van Kinepolis Gent, Brussel of Luik. De winnaars worden op 13 februari om 14 uur per e-mail op de hoogte gebracht. Op 14 februari krijgt de partner dan persoonlijke de liefdesboodschap te zien. Van een verrassing gesproken!

De actie wordt ondersteund door online banners en via Facebook. Ook worden er posters en flyers verspreid in de winkelcentra nabij de drie Kinepolis bioscopen.

Surf naar www.martini.be en neem deel aan de actie Make Post-It love, not war.

Van harte een liefdevolle Valentijnsdag gewenst!

                                         ### einde persbericht ###

Facebook My Martini - app
Facebook app - Create message
Facebook app - Visualize message
Flyer
Affiche