Maes en FamousGrey trakteren de maten van hun maten tijdens het WK

FamousGrey zet vanaf vandaag, 20 juni 2018, de ‘10+14’-promotie van Maes kracht bij met een nieuwe radiospot, die het matengevoel tussen de maten van je maten verhoogt tijdens het WK.  

Het WK brengt mensen op de been en verhoogt de samenhorigheid. Het ideale moment dus om nieuwe maten te maken. En bij de maten van je maten heb je al meteen een goed referentiepunt. Om het smeden van die banden te faciliteren, schenkt Maes bij de aankoop van een bak Maes 10 van de 24 Maeskes gratis.

Vanaf woensdag 20 juni worden er twee radiospots verspreid waarin Free, een maat van de Jos die op zijn beurt een maat van de Jakke is, de promotie uitlegt. De spots zullen tot 28 juni op de radio te horen zijn.

Contacteer ons
Laure Vandeghinste PR Manager, Famous Relations
Laure Vandeghinste PR Manager, Famous Relations
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden