Maes en Famousgrey brengen ode aan alle bijnamen

Nieuwe grote campagne in het teken van “Maten. Makkers. Maes.”

FamousGrey en Maes lanceren deze week de nieuwste ‘Maes voor de maten’-campagne, waarbij vriendschap tussen maten centraal staat. De campagne brengt een ode aan alle bijnamen en wordt afgetekend met de campagnelijn “Iedereen heeft een naam, alleen maten hebben een bijnaam.”

Omdat er niets is dat maten zo verbindt als voetbal, kozen Maes, FamousGrey en PR-agentschap Famous Relations voor een PR-kick off, waarbij de thuiswedstrijden van KV Oostende en Royal Antwerp F.C. een extra dimensie kregen. Zo speelden de spelers van KV Oostende de hele wedstrijd met hun bijnamen op de rug. De spelers van Royal Antwerp FC keerden hun supporters tijdens de opwarming en de hymne maar al te graag de rug toe om hun bijnamen te tonen. Alle shirts werden nadien geveild voor het goede doel. De actie werd positief onthaald in pers en resulteerde in meer dan 30 nationale clippings, alsook coverage op radio en televisie.

Maes matenglazen

Na de PR-stunt is het nu de beurt om de activatie rond de bijnamencampagne te starten. Iedereen kan zijn vriendschap vereeuwigen met gepersonaliseerde glazen met daarop de bijnamen van je beste maten. De Maes matenglazen worden aangekondigd in een reeks radiospots die het vriendschappelijke effect tonen van bijnamen. De bijnamencampagne wordt eveneens geboost via social media en een spelprogramma dat zal lopen op Qmusic waarbij de bijnamen van de luisteraars centraal staan. Daarnaast zorgde FamousGrey ook voor het design van POS materiaal om de actie te ondersteunen in de winkels en op café.

Klaar om de vriendschap met jouw maten te vereeuwigen? Personaliseer je eigen Maes matenglazen via www.maesvoordematen.be door 4 codes te verzamelen, je ontvangt 1 code per aankoop van een bak of pack Maes of wanneer je 1 meter Maes besteld op café. Op je glas kan je je eigen bijnaam en die van je maten invullen.

Contacteer ons
Liedewij Verbiest Famousgrey
Liedewij Verbiest Famousgrey
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden