L’Echo en De Tijd kiezen voor FAMOUS

Het creatieve bureau FAMOUS wordt de nieuwe communicatiepartner van de kranten De Tijd en L’Echo. FAMOUS wist zich in de selectieprocedure te onderscheiden met een kwalitatieve en verfrissende aanpak. FAMOUS en beide kranten gaan een samenwerking aan op lange termijn, waarvan we de eerste campagne al in september mogen verwachten. 

Mediafin wil de impact van zijn krantenmerken De Tijd en L’Echo nog vergroten. Beide kranten worden door vriend en vijand geprezen voor hun inhoudelijke sterkte en doen het goed op de lezers- en advertentiemarkt. Die waardering wil Mediafin omgezet zien in een nog sterkere merkperceptie en een groeiend marktaandeel.

Frederik Delaplace, redactiedirecteur van De Tijd en L’Echo: « Mediafin koos voor FAMOUS na een brede rondvraag in de markt. We zochten daarbij een partner die ons waardevol advies verstrekt over zowel de communicatielijn an sich als de mediamix, community building, nieuwe kanalen en de efficiëntie van onze communicatie. Een partner die bovendien op de lange termijn mikt. FAMOUS koos voor een verfrissende en kwaliteitsvolle campagne-insteek die naadloos aansluit op het dna van onze kranten. Herkenbaar, maar vernieuwend. We zijn ervan overtuigd dat we samen met FAMOUS De Tijd en L’Echo verder kunnen laten uitgroeien tot de meest kwalitatieve en spannende krantenmerken van de Belgische markt.”

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden