Kom op tegen Kanker en FamousGrey verzamelen 'mangomomenten'

Naar aanleiding van Wereldkankerdag op 4 februari 2018, lanceerde FamousGrey samen met Kom op tegen Kanker een nationale oproepcampagne waarin patiënten worden aangespoord om hun “mangomoment” te delen.

Een mangomoment?   
De term mangomoment is ontleend aan een reportage van Annemie Struyf, die in “Via Annemie” op bezoek gaat bij kankerpatiënte Viviane. Wanneer er gevraagd wordt waar Viviane écht naar snakt, is het antwoord…het proeven van een mango.

Een zorgverlener die met een klein gebaar of attentie een onverwachts moment van onschatbare waarde creëert voor een patiënt, dát is een mangomoment. Het is een klein moment van geluk dat van grote betekenis kan zijn voor de zorgbeleving van de patiënt.

Oproep naar mangomomenten
FamousGrey verzorgde 2 radiospots waarin patiënten getuigen over hun specifieke mangomoment. Via de spots wil Kom op tegen Kanker niet enkel andere patiënten, maar ook familieleden, naasten, mantelzorgers en zorgverleners oproepen om hun eigen mangomomenten te delen via www.mangomoment.be. Op die manier hoopt Kom op tegen Kanker persoonlijke verhalen te verzamelen. Verhalen over kleine attenties of nauwelijks opgemerkte gebaren van zorgverleners, die vaak van grote waarde zijn voor de zorgbeleving van de patiënten.

Met de ingestuurde mangomomenten gaat Kom op tegen Kanker aan de slag om deze positieve betekenisvolle momenten later te integreren in de zorgbeleving van patiënten.

Een mangomoment delen? Vertel uw verhaal via www.mangomoment.be

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden