Klara geeft een rijkelijk late platina plaat aan Johann Sebastian Bach

Klara geeft een rijkelijk late platina plaat aan Johann Sebastian Bach

Zaterdag 16 en zondag 17 november was er naar jaarlijkse gewoonte Klara's Top 100. Zoals bijna elk jaar plaatste de Klara luisteraar Bach op nummer 1. Bach is niet alleen één van de invloedrijkste componisten, hij deed ook al tientallen miljoenen platen over de toonbank gaan, wat hem qua verkoopcijfers probleemloos naast artiesten als The Beatles en Elvis Presley plaatst. Daarom wou Klara hem, zoveel jaar na datum, een welverdiende platina plaat overhandigen. Meer zelfs, Klara zocht én vond één van de laatste nakomelingen in directe lijn van Bach om de plaat in ontvangst te nemen.

Kurt Van Eeghem reisde met een cameraploeg naar Eisenach, de geboorteplaats van Bach, om de platina plaat persoonlijk te overhandigen aan Elmar Von Kolson, de achter-achter-achter-achter-achterkleinzoon van Bach. Hij bracht tijdens z'n reis live verslag uit op de radio. De plaat krijgt een mooie plaats in het Bachhaus, het museum over Bach, in Eisenach.

 

Bekijk hier de overhandiging van de platina plaat aan Elmar Von Kolson, de achter-achter-achter-achter-achterkleinzoon van Bach: http://youtu.be/OlQ83C1sTfQ
 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden