Kito van Electrabel wint tweede Medialaan Topspot Award

Kito van Electrabel wint tweede Medialaan Topspot Award

Drie op een rij voor FAMOUS

Na een eerste Topspot Award van de Kijker in 2012 mocht Kito van Electrabel nu ook de Topspot Award 2014 in ontvangst nemen voor de spot waarin hij papa werd. En hoewel de geboorte van zijn 5 schattige pups er wellicht iets mee te maken heeft, toont deze bekroning dat het bouwen aan een sympathiek, herkenbaar personage in combinatie met sterke storytelling wérkt. Aangevuld met de Topspot Award van de Kijker die vorig jaar werd uitgereikt aan Het Stressmannetje van De Lijn betekent dit voor creatief bureau FAMOUS bovendien een veelbetekende drie op een rij.

Het succes van Kito bewijst dat consistent verder bouwen aan een herkenbaar reclame-icoon zijn vruchten afwerpt. In een mix van paid, over owned tot earned media, werd Kito de voorbije 4 jaar consequent doorgetrokken. Zowel on- als offline. Kito was overal waar hij hoorde te zijn. Met succes. De energievretende hond heeft vandaag niet alleen een brede nationale bekendheid. Alleen al via Youtube werden zijn TV-spots bovendien meer dan 11 miljoen keer bekeken en dat in meer dan 230 landen.

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden