Katrien Bottez en FAMOUS geven elkaar het ja-woord

Ja, de geruchten zijn waar. Begin maart 2015 ruilt Katrien Bottez de Antwerpse kantoren van Duval Guillaume in voor het Wivina-klooster te Groot-Bijgaarden. Als Executive Creative Director zal Katrien, samen met CD’s Iwein Vandevyver en Laurent Dochy, het nieuw creatief directieteam vervolledigen van het grootste onafhankelijk creatief bureau van België. 

Een belangrijk moment voor FAMOUS. Katrien Bottez is één van de meest bekroonde creatief directeurs in dit land. In 2013 werd ze door het Amerikaanse Business Insider nog genoemd als één van de beste creatieven ter wereld.

Marc Fauconnier, CEO FAMOUS: “Ik ben bijzonder trots dat Katrien Bottez gekozen heeft voor FAMOUS. Met zo’n wereldtopper als Executive CD bevestigen we met FAMOUS niet alleen onze creatieve belofte aan klanten. We kiezen met haar ook voor een werkcultuur waarin talent coaching en een sterke teamspirit centraal zullen staan. Bovendien zijn we met haar ervaring ook beter gewapend voor internationale campagnes.

Katrien Bottez, Executive Creative Officer over haar stap naar FAMOUS: “Ik begin met heel veel goesting aan deze nieuwe uitdaging. In mijn gesprekken met Marc voel ik dat we twee ambities gemeenschappelijk hebben en dat is enerzijds de klanten van Famous famous maken en anderzijds ervoor zorgen dat Famous een plek blijft waar mensen gráág werken.”

-----

Biografie

Katrien Bottez is zonder twijfel een van de grootste creatieve talenten van de afgelopen jaren, zowel in binnen- als buitenland. Zij startte haar carrière als creatief directeur bij Duval Guillaume in 2005. Eerst met Peter Ampe, gevolgd door Geoffrey Hantson in 2012. Sinds dan werd Duval Guillaume niet alleen drie maal op rij Agency of the Year, internationaal sleepte het reclamebureau jaar na jaar de hoogste erkenningen binnen op internationale reclamefestivals zoals Cannes, Eurobest, Clio en One Show.

In 2012 werd Katrien Bottez door het internationale online magazine Business Insider uitgeroepen tot een van de 25 meest creatieve mensen in de reclamesector. In 2013 steeg ze in de lijst naar de eerste plaats. Bovendien werd haar agentschap niet alleen aangeduid als  ‘gamechanger’, haar werk behoort volgens Business Insider ook nog eens tot de beste reclame ooit.

Katrien Bottez zet  Belgische reclame internationaal op de kaart

Een klein landje, grootse reclameresultaten. De afgelopen jaren bewees België ook internationaal mee te kunnen met topcreaties.  Het aandeel van Katrien is treffend.

Op Cannes Lions alleen al sleepte Katrien sinds 2005 meer dan 50 leeuwen in de wacht, waarvan 26 de afgelopen 3 jaar. In 2012 werd Duval Guillaume -onder de creatieve leiding van Katrien- in het prestigieuze Cannes Lions uitgeroepen tot Agency of the Year.

Hetzelfde succesverhaal herhaalt zich binnen Eurobest. Bottez won er de afgelopen drie jaar niet alleen 33 awards. 9 anderen waren goud en maar liefst drie waren Grand Prix.

 

 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden