Jong bloed bij FamousGrey valt in de prijzen

Jong bloed bij FamousGrey valt in de prijzen

Deze week werden de winnaars van de New Blood Awards 2020 aangekondigd, en daar waren ook An-Sofie Keulen en Steve Maes bij, junior creatives bij FamousGrey. Met hun campagne ‘Disabled not displeasured’ voor Durex sleepten ze een Yellow Pencil in de wacht.

De New Blood Awards worden jaarlijks uitgereikt door D&AD om jong en veelbelovend talent in de reclamewereld te promoten. Uit de 3.000 inzendingen door 60 landen werd ook de campagne van An-Sofie en Steve gekozen als één van winnaars. Het creatieve team studeerde nog maar net af aan LUCA School of Arts en mocht na een succesvolle stage bij FamousGrey meteen aan de slag als junior creatives bij het reclamebureau. 

Hun inzending voor Durex werd bekroond met een Yellow Pencil. De briefing van de klant? Zorg voor meer diversiteit in de reclame van Durex en creëer empowerment voor mensen met een beperking en hun seksualiteit. Via deze link kan je het resultaat (casemovie) bewonderen.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden