Iwein Vandevyver wordt co-Creative Director bij FAMOUS

Vrijdag 1 juni 2012 — Brussel, 1 juni 2012 - FAMOUS kondigt vandaag aan dat Iwein Vandevyver voortaan de functie van co-Creative Director op zich zal nemen. Hij versterkt het duo Tim Driesen (Creative Director) en Jean-Marc Wachsmann (co-Creative Director). Deze beslissing vloeit voort uit een interne bevraging van de werking van het agentschap. Hierbij stelde Famous zich de vraag hoe een mooi evenwicht kon gevonden worden tussen het optimaal benutten van ieders talenten en het bevorderen van hun (door)groeimogelijkheden?

Tim Driesen, Creative Director bij FAMOUS: “Als een creatief gepromoveerd wordt tot Creative Director, dan krijgt hij een managementfunctie waardoor hij zich niet meer zoals tevoren creatief kan uitleven. Op basis van deze vaststelling hebben wij besloten om het anders aan te pakken. We willen geen talenten verloren laten gaan, maar willen ze net optimaal benutten. Als co-Creative Director zal Iwein de lead hebben over een zeker klantenpakket, maar blijft hij ook samen met Tom Jacobs als creatief aan de slag. Volgens ons dé oplossing om de verschillende facetten van zijn talent te benutten.”

Deze nieuwe, flexibele manier van werken stimuleert de interne teams en biedt medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen. Iwein Vandevyver en Tom Jacobs blijven dus ook in de toekomst als team de creatieve noden van hun klanten behartigen.

Foto ©Toon Aerts