Iglo & FamousGrey samen onweerstaanbaar lekker

Iglo & FamousGrey samen onweerstaanbaar lekker

Dat bereide maaltijden snel klaar zijn weten we ondertussen allemaal. Daarom lanceert Iglo, samen met FamousGrey, een tv-spot die het overheerlijke karakter van hun bereide maaltijden in de verf zet.

In de nieuwe spot zien we een moeder vol goede bedoelingen. Maar nog voor ze de bereide maaltijd goed en wel tot bij haar studerende zoon kan brengen, heeft ze de maaltijd zelf al naar binnen gewerkt. Onweerstaanbaar lekker dus.

Duurzame relatie

De samenwerking tussen FamousGrey en Iglo startte al in 2016. Sindsdien is FamousGrey de vaste partner voor de tweejaarlijkse spot die Iglo op de Belgische markt loslaat. Ondanks het internationale elan van het merk, heeft FamousGrey steeds de kans om een lokale strategie, creatie en productie uit te werken.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden