Iedereen tegen kanker met FamousGrey en Kom op tegen Kanker.

Elk jaar krijgen bijna 41.000 Vlamingen de diagnose kanker. Dat zijn 112 nieuwe patiënten per dag. Daarom creëerde FamousGrey voor Kom op tegen Kanker en Eén een strijdvaardige campagne… Want al meer dan 25 jaar helpt Kom op tegen Kanker de ziekte te vermijden, bestrijden en verzachten. Met de campagne ‘Iedereen tegen Kanker’ wordt heel Vlaanderen opgeroepen om samen actie te ondernemen.

Vanaf vandaag roepen Eén en Kom op tegen Kanker heel Vlaanderen op om inzamelacties te bedenken. Iedereen in Vlaanderen kan een actie opstarten om geld in te zamelen. Een wafelenbak, een danswedstrijd of een hoepelmarathon? Alles kan! Initiatiefnemers kunnen de actie registreren via www.iedereentegenkanker.be. Vanaf 8 april gaan de actieweken van start en kan men beginnen met geld inzamelen.

FamousGrey creeërde voor deze actie een tv-spot waarin drie ware boegbeelden aan bod komen. Maarten Vangramberen, Marleen Merckx en Frank Deboosere, zetten hun schouders onder verschillende acties over heel Vlaanderen.

Om nog extra geld te kunnen inzamelen is er daarnaast ook nog de Rospot. Vanaf 20 maart kan je een gratis Rospot-sticker halen. Die sticker kleef je dan op een bokaal, een pot of een blik dat je daarna kan vullen met rosse munten die je daarna kan inleveren bij KBC.

Alleen samen krijgen we kanker klein. Daarom creërde FamousGrey naast de televisiespot ook nog activerende radiospots en wordt de actie ook online ondersteund. Op www.iedereentegenkanker.be vind je het laatste nieuws, blogs en updates van alle acties en initiatieven in heel Vlaanderen. Met de hashtag #iedereentegenkanker kan iedereen de wereld op de hoogte houden van zijn of haar actie of andere acties volgen op sociale media

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden