Hoever ga jij voor een gratis vakantie?

Maandag 19 september 2011 — Brussel, 19 september 2011 – FAMOUS en Neckermann komen met een opmerkelijke reclamecampagne op de proppen. Onder de naam “Gips voor trips” wordt gemikt op kandidaat-vroegboekers van een wintersportvakantie. Via deze wedstrijd maakt menig sneeuwliefhebber kans op een gratis skireis. En dat allemaal met een arm in het gips!

Iedereen een gebroken arm

Wintersportvakanties staan dan wel synoniem met glühwein en tartiflette, toch denken we in de eerste plaats aan valpartijen én de vele armbreuken. Vanuit dit idee hebben FAMOUS en Neckermann hun nieuwste campagne ontwikkeld.

Op zaterdag 24 september 2011 zal er in België een record aantal mensen met een gebroken arm rondlopen. Skifanaten die op deze dag langskomen in de Neckermann agentschappen in Luik (Bd. De la Sauvenière) en Antwerpen (Meir) kunnen hun arm laten gipsen en zo meedingen voor een gratis skireis.

En … actie!

Het principe is eenvoudig: in de 2 Neckermann agentschappen staan specialisten klaar om de arm van bezoekers te gipsen. Van elke deelnemer wordt een foto getrokken die dan nadien op de Facebook-pagina van Neckermann komt te staan.

Kandidaat-winnaars dienen hun gips een week aan te houden en ondertussen zo veel mogelijk vrienden te ronselen om te stemmen op hun foto op de Facebook-fanpagina van Neckermann. Op zaterdag 1 oktober, welgeteld 7 dagen later, zullen de deelnemers in hun Neckermann agentschap verlost worden van hun gips. Er zullen 25 hoofdwinnaars zijn, en 100 anderen ontvangen deze winter een korting bij het boeken van hun skireis.  

Een winnende combinatie

Deelnemers zullen het merk Neckermann letterlijk een week met zich meedragen. Met hun gele gipsarm met daarop het Neckermann-logo zullen ze dan ook meer dan opvallen in het straatbeeld. Deze virale Facebook-actie kadert in Neckermann’s bredere communicatiecampagne.

De verschillende prijzen te winnen :

  • 1 super-deluxe skivakantie
  • 22 skivakanties
  • 2 short ski’s
  • 20 x jassen van Protest
  • 50 x 20% korting op skivakanties
  • 50 x 10% korting op short ski’s

 

                                      ### Eind persbericht ###

Neckermann Antwerpen

Meirbrug 4-8   
2000 Antwerpen    
Tel: 03 225 16 55   

Neckermann Luik

Bld la Sauvenière 54   
4000 Luik   
Tel: 04 223 79 37

Gips voor Trips

Making of - Gips voor Trips / Un plâtre pour un voyage (Neckermann)