Highlander: Just Married?

Maandag 10 september 2012 — Brussel, 10 september 2012 – Het vervolg van de Highlandersaga komt op het scherm. In de lijn van de laatste spot die eind 2011 werd uitgezonden, tilt het beroemde scotchmerk nog een tipje van de schotse rok op van het enigmatische Highlander personage. William Lawson’s en FAMOUS zijn dus terug met een nieuw filmpje, dat de karaktertrekken van de held nog een beetje meer uitwerkt.

Kan men een Highlander veranderen? Dat is de vraag die William Lawson’s stelt met zijn nieuwe spot. De film werkt de persoonlijkheid van de Highlander beter uit en de slogan ‘No rules, Great Scotch’ buit deze keer één van de meest exuberante clichés over mannelijkheid uit.

Een dubbele bodem die hoogstwaarschijnlijk een groot deel van de mannen, maar ook van de vrouwen zal laten glimlachen. Want per slot van rekening kan men, zelfs met de beste wil van de wereld, een man niet veranderen. De spot van 30 seconden wordt vanaf vandaag uitgezonden op de Franstalige zenders en vanaf volgende maandag op de Vlaamse zenders + link youtube PR

De zenders waarop je de spot kan terugvinden zijn: RTL, Club RTL, PLUG TV, 2Be, VTM, VT4, ACHT, National Geographic, Discovery Channel en VOO Foot.

William Lawson's - wedding spot NL