Het VRT NU moment van VRT en FamousGrey

Op toilet, op het werk of op je paard. Bij de kapper, de plastische chirurg of bij je bomma. Tijdens de zwemles, het confituur maken of het schooltoneel van je dochter: Iedereen heeft wel een moment wanneer hij naar VRT NU kijkt. Een moment waarbij er nu eenmaal iets beter te zien is op je smartphone dan in het echt. Gelukkig kan je dankzij VRT NU op dat moment makkelijk en gratis alle programma’s van Eén en Canvas bekijken of herbekijken.

FamousGrey installeert dit VRT NU moment met een awareness campagne. Deze zal de website en al haar mogelijkheden onder de aandacht van het grote publiek brengen. In drie televisie- en radiospots en drie advertenties in print, zien en horen we hoe Vlamingen hun VRT NU moment bekennen aan hun partner. Deze werden intern geproduceerd bij FamousGrey Productions, in samenwerking met regisseur Benny Vandendriessche en fotograaf Jimmy Kets. De campagne zal vanaf woensdag 28 maart te ontdekken zijn op alle VRT televisie-, radio- en socialmediakanalen. Maak er alvast uw eerste VRT NU moment van.  

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden