Hapkin en FamousGrey gaan samen de uitdaging aan

Hapkin en FamousGrey gaan samen de uitdaging aan

Na Maes, Maes 0.0% en Grimbergen mag FamousGrey ook Hapkin aan zijn merkenportfolio van Alken-Maes toevoegen. Deze week lanceren ze samen vol trots een gloednieuwe campagne die de unieke eigenschappen van het krachtige blonde bier prachtig in beeld brengen.

Sinds 2018 kreeg Hapkin een nieuw jasje aangemeten en na een eerste enthousiaste ontvangst, zet Alken-Maes in 2019 verder in op het merk. De eerste campagne van het merk toont hoe uitdagend het is om de perfecte Hapkin te brouwen.

Story image

In de spots zien we hoe brouwers van Hapkin net die stap verder gaan om hun prachtig blond Belgisch bier te brouwen. Het vraagt inzet en moed om de beste hop te vinden, de rijke smaak verkrijg je dan weer door het bier vier keer te hoppen.

De spot is sinds 8 april 2019 te zien op tv.

Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden