Hamster Andy helpt vakantiebestemming kiezen

Vrijdag 15 juni 2012 — Nieuwe campagne Famous ter promotie last minute vakanties Neckermann

Brussel, 15 juni 2012 – Reclamebureau Famous en touroperator Neckermann presenteren met trots Andy, de schattige hamster die mensen adviseert bij het kiezen van een last minute vakantiebestemming.

De zomervakantie komt er aan, en dat betekent naar jaarlijkse gewoonte een nationale uittocht naar de zon. En die zon is voor velen zeer welkom na het matige weer van de voorbije maanden. Voor zij die nog geen reis hebben geboekt staat Andy paraat bij het adviseren van een last minute strandvakantiebestemming. Dit jaar is er immers een zeer uitgebreide collectie aan last minute bestemmingen, wat kiezen niet makkelijk maakt.
 
Andy is vijf weken lang te consulteren op de Facebook-pagina van Neckermann. Bezoekers die Andy willen inschakelen dienen heel eenvoudig hun favoriete last minute vakantiebestemmingen uit te kiezen. Vervolgens dient men een draai te geven aan het rad van Andy, waarna hij vervolgens de perfecte last minute zal uitkiezen. Deelnemers maken bovendien elke dag kans op een gratis vlucht naar de zon.
 
Ontmoet Andy via de Facebook-pagina van Neckermann:
http://www.facebook.com/neckermannholiday/app_484708941546490

Andy
Andy 1
Andy 2
Andy 3
Andy 4