Grimbergen geeft gesprekken extra diepgang met FamousGrey

Nadat FamousGrey ongeveer een jaar geleden het communicatiebudget van MAES in de wacht sleepte, mag het bureau sinds dit najaar ook zijn expertise ten dienste stellen van Grimbergen (één van de biermerken van Alken-Maes).

Voor hun eerste campagne verzorgde FamousGrey 3 radiospots waarbij Grimbergen er ons aan herinnert om af en toe eens intens van de momenten te proeven die er écht toe doen.

Samen een Grimbergen drinken, staat voor FamousGrey gelijk aan een kwalitatieve avond doorbrengen met vrienden, waar de tijd vliegt omdat verhalen en gesprekken zó goed zijn en waar korte stiltes meer dan welkom zijn om even aan je Grimbergen te kunnen nippen.

FamousGrey mocht rekenen op de bekende Vlaamse stem van Filip Peeters om de Nederlandstalige spots in te spreken. De radiospots, steeds 3 spots van 25 seconden, gingen vorige week van start en zullen 5 weken on air zijn. 

 

 

Contacteer ons
Over FamousGrey

FamousGrey bestaat al 20 jaar en maakt sinds 2016 deel uit van de Grey Group, een van de meest innovatieve en creatieve reclame-netwerken ter wereld. Hun motto is Famously Effective. Niet enkel bouwt het bureau door middel van impactvolle campagnes elke dag aan de merken van haar klanten, maar ook aan hun business. Dit alles gebeurt dankzij 80 werknemers, waaronder specialisten in iedere discipline die de adverteerder vandaag nodig heeft. Verschillende van deze specialisaties groeiden intussen uit tot echte expert hubs, zoals FamousGrey Performance,  FamousGrey Digital, Famous Relations, FamousGrey Productions en Buyerminds Brussels.

FamousGrey maakt campagnes voor nationale en internationale bedrijven zoals Proximus, NMBS, Volvo, Hyundai, Alken-Maes, Campari, IGLO en Visit Brussels.

De kantoren van FamousGrey bevinden zich in een 18e-eeuws klooster in de groene rand rond Brussel.

Voor meer informatie kan u terecht op www.famousgrey.com 

FamousGrey
Hendrik Placestraat 43a,
1702 Groot-Bijgaarden